Black Neon Egypt Style ELOX 30CM Tradi-Line Red 2S

Код: 89021
Налично
Traditional Line колекция наргилета, модел Black Neon Egypt Style ELOX 30CM Tradi-Line Red 2S.

В комплекта:
1 Система с ELOX Tradi-Line в черен цвят с Plug функция
1 Маркуч, капак на клапана
1 Стъклена ваза "Black Neon Egypt Style 30 cm"
1 Комплект силиконов маркуч с мущук Aluslim
1 Свалящ се Даунтюб за включване
1 Чинийка за пепел, черно анодизирана
1 Чашка за тютюн от глина

Прочети още
Височина 83 см
Цена 259,00 лв
Добави в кошницата
Доставка до 10 работни дни
Гарантирано качество
14 дни право за връщане
Произведено в Германия
Traditional Line колекция наргилета, модел Black Neon Egypt Style ELOX 30CM Tradi-Line Red 2S.

Traditional Line от Kaya Shisha е традиционна и в същото време иновативна линия наргилета. Стъклото Tradi Grey е модерен вариант на добре изпитани вази за наргилета. Заедно с красивата матово-метална колона за дим, тя образува хармонична, но вълнуваща цялостна картина. Материалът, който изгражда металните части на цялата колона и мущука е червен анодизиран алуминий, което прави наргилето много леко. В същото време този алуминий не е толкова податлив на вода.

Цветът на силното черно изглежда много благородно и се съчетава с алуминиевия мущук.

Основата има така наречената затворена камера, която намалява нейния обем. Това улеснява издухването на застоялия дим след по-дълги разкъсвания на дима и улеснява засмукването на свежия дим обратно. Върху основата е прикрепена връзка за маркуч с 18,8 мм чрез адаптер. Клапана е затворен с капак. Вентилите са включени - не са завинтени и постоянни!

Валът Tradi също е прикрепен към основата. И дори потопената тръба вече не се завинтва, а просто се включва чрез PLUG функцията!

В допълнение стандартно се предлага тютюнева чашка, изработена от глина, чинийка за пепел, изработена от червен алуминий, а също и червена алуминиева тръба.

Важно при почистването на наргиглето:

Моля, не почиствайте неоновото стъкло в съдомиялната машина! По този начин цветното покритие може да се разтвори и да бъде непоправимо повредено! За да почистите стъклото, използвайте подходящо почистващо средство, като специален почистващ препарат за наргиле.

Свързани продукти

No Internet Connection
-5% с промо код "KAYA2019"
Добре дошли в обновеният уеб сайт на Kaya Place by Budas! Като наш лоялен клиент, ние ти подаряваме днес -5% отстъпка за пазаруване в новият ни онлайн магазин с ПРОМО КОД: KAYA2019 ;)!

Получавайте бъдещи новин, промоции и и събития чрез E-mail адреса си: