Black Neon ELOX Tradi-Wood Red 2S

Код: 89009
Налично
Traditional Line колекция наргилета, модел Black Neon ELOX Tradi-Wood Red 2S.

В комплекта:
1 Система с ELOX Tradi-Line Wood с Plug функция
1 Маркуч, капак на клапана
1 Стъклена ваза "Black Neon 30 cm"
1 Комплект силиконов маркуч с мущук Aluslim
1 Свалящ се Даунтюб за включване
1 Чинийка за пепел, черно анодизирана
1 Чашка за тютюн от глина

Прочети още
Височина 83 см
Цена 299,00 лв
Добави в кошницата
Доставка до 10 работни дни
Гарантирано качество
14 дни право за връщане
Произведено в Германия
Traditional Line от Kaya Shisha е традиционна и в същото време иновативна линия наргилета. Стъклото Black Neon е модерен вариант на добре изпитани вази за наргилета. Заедно с красивата матово-метална колона за дим, тя образува хармонична, но вълнуваща цялостна картина. Материалът, който изгражда металните части на цялата колона и мущука е син анодизиран алуминий, което прави наргилето много леко. В същото време този алуминий не е толкова податлив на вода.

Цветът на силното черно изглежда много благородно и се съчетава с алуминиевия мущук.

Основата има така наречената затворена камера, която намалява нейния обем. Това улеснява издухването на застоялия дим след по-дълги разкъсвания на дима и улеснява засмукването на свежия дим обратно. Върху основата е прикрепена връзка за маркуч с 18,8 мм чрез адаптер. Клапана е затворен с капак. Вентилите са включени - не са завинтени и постоянни!

Валът Tradi също е прикрепен към основата. И дори потопената тръба вече не се завинтва, а просто се включва чрез PLUG функцията!

В допълнение стандартно се предлага тютюнева чашка, изработена от глина, чинийка за пепел, изработена от син алуминий, а също и синя алуминиева тръба.

Колоната е покрита с гъсто тъмно дърво!
Под обвивката от дърво, има алуминиева тръба, която всъщност е отговорна за пренасянето на дима през наргилето. Следователно дървесината трябва да се разглежда само като декорация - тъй като всъщност не се осъществява пряк контакт с дима.

Това се дължи на следните причини:
- Димът все е пряко изложен на благоприятните охлаждащи свойства на алуминия.
- Фактът, че няма директен контакт с дима, гарантира, че дървесината не абсорбира никакви аромати, съответно не пропуска аромати към дима, което може да изкриви вкуса.
- Без контакт с дима гарантира по-дълъг живот на дървесината, което я предпазва например от гниене.

Важно при почистването на наргиглето:

Моля, не почиствайте неоновото стъкло в съдомиялната машина! По този начин цветното покритие може да се разтвори и да бъде непоправимо повредено! За да почистите стъклото, използвайте подходящо почистващо средство, като специален почистващ препарат за наргиле.

Свързани продукти

No Internet Connection
-5% с промо код "KAYA2019"
Добре дошли в обновеният уеб сайт на Kaya Place by Budas! Като наш лоялен клиент, ние ти подаряваме днес -5% отстъпка за пазаруване в новият ни онлайн магазин с ПРОМО КОД: KAYA2019 ;)!

Получавайте бъдещи новин, промоции и и събития чрез E-mail адреса си: